Avnitt 3 – Semesterplaner, skämsgarner och superförkylningar

avsnitt3

avsnitt3

Vi pratar i det här avsnittet om Semesterplaner, skämsgarner och superförkylningar!

Pratar gör Kamilla och Sockeranna!

Vi passar på att be om ursäkt för eventuella hostningar och harklingar som vi missat att klippa bort.

Sockeranna har varit på LAN och vi kommer fram till att de som är födda på 90-talet inte är småbarn längre, Anna blev smittad av barnbaciller och har fått en sk. ”derby kiss” på träningen, blåmärken på stjärten verkar vara Annas grej.

Våra gemensamma vänner har inte en gravidmage längre! Grattis till bebisen!

Kamilla har som alltid haft fullt upp med renoveringen och hon har beställt tapeten! Kamilla och sambo gjorde debut på parmiddag och fick då träna på sociala koder och tagit med present och spelade trädgårdsyatzy och vaknade upp dagen efter med en superförkylning. Sommarsambon har åkt hem, kaktusarna har vuxit och Avmaskat.se har lanserats!
Inför kommande avsnitt tillsammans med Playsweetmusic får ni ställa frågor ni vill fråga Anna (Nilsson) och Kamilla om design, om avmaskat eller om något helt annat ni vill veta! antingen här på bloggen, via mail eller på annat sätt, inte tankeöverföring. Ni kan se kontaktuppgifter lite längre ner.

Sockeranna är klar med sin bigger on the inside, hurra! Sedan har hon även stickat på sina Tore. Kamilla har monogamstickat och det har gett resultat i både en färdig Bella Baby och en färdig Juno, hon har också påbörjat en blå Lilla koftan.

Vi pratar lite om skämsgarn, både Kamilla och Sockeranna har Tove som skämsgarn och kommer överens om att Gästrike från Järbo också är ett bra skämsgarn. Kamilla erkänner sin fäbless för pälsgarner och är återigen avundsjuk på att bara barn får ha fina kläder och berättar om sina tassvantar.

Vi pratar om semesterplaner och Kamilla berättar om sina Pariserfarenheter, Sockeranna är sugen på att resa runt till lite huvudstäder runt om i Europa och kanske åka och köpa ett par nya rullskridskor i Berlin med kanske det också blir Stockholm och Dolly Parton. Kamilla förklara sin kärlek till Göteborg och att hon aldrig varit längre söder ut än just Göteborg och hon ska klyva ved i fjällen eftersom det installerats en kamin i hemmet och åka till Orust en vecka och bara hänga.

Som semesterstickning tycker Anna att skrytstickning är bäst, Kamilla vill ha små och lätta saker med sig.

Denna semester kommer Anna sticka vantar från Vantar för alla årstider eftersom i oktober ska hon vara klar och kanske en liten kofta också. Kamilla har ett sug efter två koftor Downton Pullover men som en kofta och Ginny’s cardigan!

Grattis till Maggan som vann det fina mönstret Vernus!

på instagram/twitter får ni gärna använda #bara1tillpodcast!

Kontakta oss gör ni via
Ravelrygruppen Bara 1 till, facebookkontot, mail på kontakt@bara1till.se

Tack för att ni har lyssnat och ha en fantastisk sommar så hörs vi när vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *